Outdoor Training Eindhoven

don’t limit your challenges,
challenge your limits

over outdoor trainingen

Ben je op zoek naar echte fysieke en/of mentale uitdagingen? Wil je een leuke teambuilding activiteit organiseren of gezellig met vrienden wat ondernemen? We hebben diverse mogelijkheden voor outdoor activiteiten en bootcamps.

Heb je zin om er alleen, of met een groep, lekker op uit te gaan en eens wat anders te ondernemen dan je normale training? Dan zijn onze outdooractiviteiten wat je zoekt. We hebben diverse mogelijkheden om onder begeleiding van Gijs Hogenkamp of een van onze topcoaches buitenactiviteiten te doen. Je kunt hier zelfs je teambuilding activiteit omheen plannen, of er een meerdaags programma van maken. We werken in binnen- en buitenland en maken, daar waar nodig, gebruik van ons outdoor netwerk om jou van de juiste coaching te voorzien.

populaire trainingen

Bootcamp

Onze bootcamps worden gehouden in Meerhoven park of in het Villapark in Eindhoven. Je gaat met een enthousiaste club mensen aan de slag in de buitenlucht. Nagenoeg alle bootcamp oefeningen worden gedaan zonder gewichten of apparatuur, maar zijn daardoor niet minder uitdagend! We werken met challenges en circuits, en dagen jullie uit om als groep sterker te worden.

Mountainbiken

Of je nu een ervaren fietser bent of amper op de fiets zit, Wij bieden te gekke mountainbike tours aan die je zelfstandig of met een groep kan doen. Fietsen in Brabant of Limburg of toch door richting de Ardennen? Alles is te realiseren en op maat te maken. Wij kunnen de volledige organisatie voor je uit handen nemen, inclusief vervoer, verblijf, eten en drinken.

Voor interesse of een aanvraag neem graag onderaan contact met ons op.

Skiën en snowboarden in de Alpen

Ga jij graag naar de sneeuw met je vrienden of collega’s? Wij bieden op maat gemaakte trips voor jou gezelschap. Dit kan als vriendengroep of met je afdeling van je werk of zelfs het hele bedrijf. We verzorgen de trip van begin tot eind (dal tot top, ochtend tot nacht) zodat je zelf geen zorgen hoeft te maken tijdens je ontspannen tijd. Indien gewenst worden de instructeurs ook vanuit Nederland meegenomen.

Tennis/Padel Clinics

Wil jij je tennis-of padeltechniek verbeteren? Zowel voor fanatieke amateurs als gevorderden kunnen wij lessen en clinics op maat aanbieden. Op basis van jouw doelstellingen focussen we meer op techniek, kracht of behendigheid. Ook leuk om met collega’s of familie te doen, wij organiseren het voor je, zo vis je nooit achter het net. 🙂

outdoor iets voor jou?