Come train with us!

hogenkamp

gijs

hogenkamp

Nathalie

Dijkstra

gijs

hogenkamp

Come train with us!

Over Gijs Hogenkamp

Als oprichter van Move and Improve ben ik sinds 2011 gepassioneerd bezig met het verbeteren van de fysieke en mentaal fitheid van mijn klanten. Door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in de fitnessindustrie en heb ik mijn eigen effectieve trainingsmethoden ontwikkeld.

Als personal trainer en coach hecht ik veel waarde aan een totaalplan waarin fysieke training, voedingsadvies en mentale coaching samenkomen om mijn klanten te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke fitnessdoelen en het verbeteren van hun algehele welzijn.

Met mijn deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak heb ik al veel mensen geholpen om hun levensstijl te verbeteren en hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verliezen van gewicht, het opbouwen van spierkracht of het verbeteren van de mentale gezondheid, ik sta klaar om mijn klanten te ondersteunen en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Zien we je snel?
Groetjes, Gijs

over nathalie dijkstra

Hai, Ik ben Nathalie Dijkstra, Personal trainer bij Move & Improve.

Wat je kan verwachten als je bij mij komt trainen is een dynamische workout specifiek afgestemd op jouw lichaam en doelen. Waarin we het maximale gaan bereiken op een manier waar jij je prettig bij voelt. 
Naast mijn grote passie voor sport (Fitness, dansen, tennis, boksen en sinds kort begonnen met calisthenics). Heb ik ook mijn achtergrond in de psychologie. Waar ik als coach samen met jou kan kijken naar jouw gewoontes, gedragsverandering, mindset en voeding
Als coach omschrijf ik mezelf als een positieve motiverende trainer die met je meedenkt, je pusht waar nodig is en je leert bewust te trainen. Mijn kracht ligt in functioneel krachttraining & zelfvertrouwen terugkrijgen in het lichaam & het shapen/krachtiger maken van het lichaam.
Ik heb zin om samen met jou aan de slag te gaan!