Personal training Try-out

nieuwjaarsactie

Fit het nieuwe jaar in met onze exclusieve personal training actie!

Wil je nu echt serieuze stappen zetten om een gezondere levensstijl vol te houden? Nooit meer diëten, maar een gezonde balans?

Grijp dan nu je kans met onze nieuwe aanbieding3 personal trainingen van 45 minuten voor slechts 40 euro per sessie!

Of je nou wilt afvallen, meer spieropbouw wilt of juist je algehele fitheid wilt verbeteren, wij gaan je daarbij helpen!

LET OP: Er maar 6 plekken, dus wacht niet te lang! Het is nu tijd om actie te ondernemen en jouw gezondheid serieus te nemen.

Come train with us!

Private gym in Eindhoven, Strijp S

Onze private gym zit in het Glasgebouw midden op het gezellige Strijp S in Eindhoven. In deze gym zijn nooit andere mensen aan het trainen alleen jij en jouw trainer. Op deze manier heb je veel privacy en kun je in vol vertrouwen aan de slag met jouw persoonlijke proces. Echt heel anders dan een traditionele sportschool dus 😉.

Wil jij aan jouw gezondheid werken in volledige privacy? Maak dan gebruik van onze nieuwjaarsactie! Drie personal trainingen van 45 minuten voor slechts 40 euro per sessie!

Zien we je snel?
Groetjes, Gijs

de voordelen van personal training

Individuele aandacht: Geniet van een-op-een begeleiding om je techniek te perfectioneren en snellere resultaten te behalen.

Maatwerk: Onze trainers passen elke sessie aan jouw behoeften en doelen aan, zodat elke training een stap voorwaarts is.

Motivatie: Laat je inspireren en gemotiveerd raken door onze enthousiaste trainers, die er zijn om je door elke uitdagende stap van je fitnessreis te leiden.

De trainers!

Hallo daar! Wij zijn Gijs en Nathalie, jouw trainers voor een leven in balans. Met veel ervaring in functioneel trainen geloven wij in de kracht van de drie pijlers: training, rust en de juiste voeding. Gijs komt oorspronkelijk uit de basketbalwereld en traint nu ook fysiek talent in tennis. Nathalie heeft haar roots in krachttraining. Geen standaardaanpak hier; elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften. Wij willen niet alleen dat je fit wordt, maar ook dat je de juiste rust krijgt (slaap) en voeding die bij jou past. Samen werken we aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven.

Doe mee en ontdek het verschil bij ons!

Let’s invest in your health