Personal training voor vrouwen

power woman

Er wordt juist gekeken naar wat jij als vrouw nodig hebt.

Welkom bij onze private gym met personal training voor vrouwen! Bij ons draait alles om jouw persoonlijke welzijn en het bereiken van jouw gezondheids- en fitnessdoelen op een volledig ondersteunende manier. Vandaar dat je bij ons ook alleen met je trainer/ster in de studio traint inplaats van een overvolle sportschool.

Bij ons wordt je niet afgebeuld, maar wordt er juist gekeken naar wat jij als vrouw nodig hebt en waar jij je het beste bij voelt. Onze trainers begrijpen dat elke vrouw uniek is, met verschillende doelen, behoeften en fysieke mogelijkheden. Daarom stellen we een programma op maat samen dat perfect bij jou past, zodat je je optimaal op je gemak voelt tijdens je trainingssessies.

Come train with us!

Private gym i.p.v. overvolle sportschool

Bovendien heb je bij ons de keuze of je liever getraind wilt worden door een vrouwelijke (Nathalie) of mannelijke trainer (Gijs), afhankelijk van waar jij je het beste bij voelt. We begrijpen dat iedereen zich prettiger voelt bij een bepaalde trainer, en daarom bieden we deze flexibiliteit aan.

En nee, je wordt niet breed of mannelijk van krachttraining. Integendeel, krachttraining kan juist bijdragen aan een strakker, slanker en sterker lichaam, terwijl het tegelijkertijd je metabolisme stimuleert en je helpt om vet te verbranden.

De stap die je nu zet door een afspraak te maken is al de hoogste drempel, maar we beloven dat je er geen spijt van zult krijgen. Onze trainers, waaronder ikzelf, hebben uitgebreide ervaring en specialisaties op verschillende gebieden, waaronder:

Zien we je snel?
Groetjes, Gijs

Onze specialisaties voor jou:

Gewichtsverlies: Ons programma voor gewichtsverlies is gericht op duurzame veranderingen. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het opstellen van een uitgebalanceerd dieet en effectieve trainingsprogramma’s.

Gezonde zwangerschap en postnataal herstel: Met meer dan 10 jaar ervaring begrijpen we de behoeften van zwangere vrouwen en het herstel na de bevalling. Elk lijf/bevalling is anders en daarom richt onze gespecialiseerde training zich op het bevorderen van een gezonde zwangerschap en een snel herstel na de bevalling.

Spierkracht en definitie: Dit programma helpt je sterker te worden en een strakker lijf met meer lijnen/gedefinieerder lichaam te krijgen door middel van functionele krachttraining.

Algehele fitheid en conditie: Onze aanpak van algehele fitheid omvat cardio, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen om je energie te verhogen, uithoudingsvermogen en je metabolisme te verbeteren en algeheel welzijn te bevorderen.

Stressvermindering + beter in je vel voelen: Met behulp van de juiste functionele training en ademhalingsoefeningen tijdens het trainen voel je je lichaam wat beter aan en ben je zelfverzekerder, zodat je je rustiger en meer in balans voelt in het dagelijks leven.

Wacht niet langer?

Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat we je kunnen helpen bij het bereiken van jouw specifieke doelen, op een veilige en effectieve manier.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven en ervaar de voordelen van personal training speciaal ontworpen voor vrouwen. Samen gaan we op weg naar een sterker, fitter en zelfverzekerder jij!

Let’s invest in your health