Small Group Training Eindhoven strijp-s

move better together

small group training

Heb jij een hele gezellige vriendengroep met wie je samen wil trainen? Zijn jullie al jaren collega’s en wil je elkaar naast zakelijk ook op sportief vlak uitdagen? Vind je het niet leuk om alleen te trainen of wil je de kosten van een personal trainer graag delen? Dan is onze small group training iets voor jou!

In de small group training is de nog steeds erg persoonlijk. We stellen je doelen (fysiek of mentaal) en zorgen dat jij steeds weer met een goed gevoel naar buiten gaat. We zoeken de onderlinge uitdaging in de groep op en zorgen dat jullie plezier hebben in de training, maar ook met elkaar.

Ben je alleen en wil je graag met een samengestelde groep trainen? App of mail ons even voor het actuele small group trainingsschema. We vinden altijd wel een leuke groep waar je bij kunt aansluiten!

de voordelen van Small Group training

Gezelligheid en saamhorigheid: het is leuk om samen te sporten en elkaar te motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Flexibiliteit: onze small group trainingen vinden plaats op onze locatie in het Glasgebouw of StrijpS in Eindhoven, buiten, of bij jou binnen je bedrijf, zodat je kunt sporten op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt.

Persoonlijke aandacht: onze trainers geven je persoonlijke aandacht en begeleiden je tijdens de trainingen om ervoor te zorgen dat je uitgedaagd wordt en toch plezier hebt.

Kosten: Het is aanzienlijk voordeliger dan personal training, aangezien je met meerdere mensen traint. 

opties small group

Duo training

Samen trainen met anderen met optimale aandacht voor beiden? Kies voor een Duo training tot 2 personen.

80,- per training (incl. btw)

Tot 4 personen

Liever in een iets grotere groep trainen? Dan bieden wij ook de optie tot een Small Group Training tot 4 personen.

80,- per training (incl. btw)

Tot 6 personen

Vind je het juist leuk en uitdagend om in een grotere groep te trainen? Kies dan voor Small Group Training tot 6 personen.

100,- per training (incl. btw)

Neem voor zakelijke tarieven en mogelijkheden contact met ons op.

Let’s get started!